De laatste schoolweek!

Het is zo ver! De laaste korte week school… deze week staan er een heleboel leuke dingen op het programma!

Maandag houden we in onze klas een klein snoepfestijn! Want de juf is in de vakantie jarig en trakteert met lekkere snoepspiesjes!

Dinsdag gaan we met de andere kleuter- en lf-klassen naar de speeltuin in Munsterbilzen. Iedereen mag zelf een extra drankje meenemen en een tussendoortje. Boterhammen smeren we voordat we vertrekken!

Op woensdag gaan we deze week niet winkelen maar houden we samen met de andere klassen een sportdag! Doe dus sportieve kleren aan want vandaag gaan we springen, fietsen, klimmen,…

Donderdag is dan de laatste schooldag! Deze dag houden we het rustig en spelen we nog wat in de klas. Om 11uur nemen we afscheid van mekaar en begint de vakantie!

3 Reacties so far »

  1. 1

    Lydia,mama van Lieze said,

    En zo zit er dan weer een schooljaar op, maar wat weer een leuk schooljaar. Wat hebben ze weer veel geleerd onze kapoentjes.Maar dat kan ook niet anders met een juf. met zoveel enthousiasme, liefde en zoveel meer………….
    Bedankt Jessica, je hebt dat super gedaan, je mag gerust een beetje fier op jezelf zijn en we hopen allemaal dat volgend jaar wie weet je met deze lieve schatjes opnieuw mag starten. Maar ook heel veel dank aan juf. Lieze, juf. Griet, juf Geertje en juf. Katleen duizend maal dank voor jullie inzet voor onze kinderen.
    Een super fijne vakantie voor jullie allemaal en tot volgend schooljaar.

  2. 2

    jufjessica said,

    Heel fijn om te horen! Ik heb ook echt genoten dit schooljaar en ben superblij dat ik iedereen heb leren kennen en samen op weg mocht gaan met deze schatten van kinderen!!
    En wie weet tot volgend jaar! Hiervoor zullen zowel jullie als ikzelf nog heel even geduld moeten hebben… 🙂

  3. 3

    lieze said,

    Bedankt voor de mooie woorden!!!
    Ook wil ik via deze weg alle ouders bedanken voor het mooi geschenk!!! Hartelijk bedankt!!!

    Groetjes,
    Juf Lieze

    Ook wens ik onze kapoenen een hele fijne vakantie!!!
    Tot volgend schooljaar!


Comment RSS · TrackBack URI

Plaats een reactie